Web Analytics Made Easy - Statcounter
opt-futuristic3

Fotomanipulacija

Vsekakor tema za razmišljanje in predvsem tema, ki je v nekaterih (vidi se, da tudi meni) prebudila še drugačno ustvarjalno žilico.  Ustvariti nekaj, česar ni, je pa skrito nekje v tebi.

fotografijo spodaj sem poimenoval UJETA DUŠA. Vitez v svetlečem oklepu čuva zlobno dušo privezano na križ. S tem je konec njenega zlega delovana.

opt-futuristic3

Pravljični motiv, ki je sestavljen iz več (15) elementov s pomočjo Photoshopa tako, kot vse naslednje zgodbe.

Pri spodnji "zloženki" sem se vprašal KAM in s tem mislil na sodobno tehnologijo in kje so njene meje. (9 različnih elementov)

opt-kam-1

Sprehodimo se dalje.

Pri spodnji fotografiji z naslovom INSEPTION je uporabljena tehnika, ki jo kdaj uporabimo fotografi, ki imamo drone in se imenuje "Droneseption". S sestavo večih fotografij, ki so posnete z različnih višin in pod različnimi koti kamere na dronu se ustvari fotografija ukrivljenosti zemlje. Potem pa samo še robot, ki razmišlja, kaj bi.

opt-inception

Spodnja pa govori o človeku, ki se utaplja v lastni dnevni sobi, saj ne vidi drugega, kot televizijo. Ne zanima ga narava niti kaj se dogaja okoli njega. Naslov ji je SLAP. (10 različnih elementov)

opt-slap

Zadnja zgodba SAMURAJ pa je namenjena mani, saj fasciniran z Japonsko zgodovino in kulturo. Prav tako moj zet in z velikim veseljem sem mu jo podaril za rojstni dan. (10 elementov)

opt-samo-hajtnik---samuraj

Digi Migi na razpisu JSKD več ne obstoja in moram reči, da jo kar pogrešam.

Prejšnji
8 / 13
Naslednji
Deli na
Sledite mi še na